top of page

Poslovni portreti

 

Vaš profesionalni portret je često prva stvar koju će potencijalni klijent videti. U svetu interneta i društvenih medija, bilo da je u pitanju Google, LinkedIn, Facebook ili Twitter, lica vaše kompanije su u prvom planu i šalju poruku o pristupačnosti vašeg poslovanja i zaposlenih.

Ovi portreti će se prikazati i primetiti bezbroj puta na najrazličitije moguće načine.

 

 

Razmišljate o poslovnom portretu?

Danas kompanije i brendovi za promociju koriste realne osobe iz cele organizacije: od front do back office-a; od recepcije do sale za sastanke; od organizacija B2B dešavanja do javnog suočavanja. A to se proteže na sve aspekte brenda, od logotipa do fotografije.

Brend predstavlja ličnost i karkater vašeg poslovanja, i vizuelno i sadržajno. A profesionalna poslovna portretna fotografija uvek pomaže u komunikaciji te ličnosti.

Tu mi stupamo na scenu.

Portreti su portreti, korporativni ili drugi

Kreiranje poslovnih ili korporativnih portreta spada u naš standardni portfolio  usluga. Za nas se to ne razlikuje od bilo koje druge vrste portreta, osim što se dodaje formalna radna odeća. Moramo da napomenemo da čak ni to nije neophodno ako je vaš kodeks oblačenja u kancelariji neformalan! Ovo su portreti kojima samo dodajemo vašu poslovnu stranu. Mnoge naše fotografije sada se nalaze širom veba, u kompanijskim publikacijama, u štampi i na naslovnicama brojnih časopisa.

Formalno ili neformalno?

Šta treba da obučete za poslovni portret? To je u potpunosti na vama i utisku koji želite da ostavite. Neke kompanije su veoma formalne, druge su potpuno neformalne. U svakom slučaju, mi ćemo napraviti fotografije koje vam odgovaraju i pričaju baš vašu priču. Uvek preporučujemo da ponesete nekoliko odevnih kombinacija, u kojima se osećate prijatno i koje pokazuju stil sa kojim želite da vas povežu. Bez obzira na odeću, uvek ima vremena za kreiranje i formalnih i ležernih portreta. Većina naših klijenata želi neku ležerniju poslovnu portretnu fotografiju, sa više karaktera i ličnim pečatom!

Hajde da vas fotografišemo!

Portreti zaposlenih u vašoj kompaniji

 

Napravili smo i poseban paket za kompanije koje žele fotografije nekih ili svih svojih zaposlenih, različitih timova, proizvodnih procesa, pogona ili prostora, u čemu imamo bogato iskustvo. Na vama je da odlučite da li želite da vaši zaposleni budu u uniformama, poslovnoj ili malo manje formalnoj odeći. Sa sobom donosimo odgovarajuće osvetljenje i pozadinu, dogovaramo se oko mesta i postavke fotografisanja, vodeći računa o brendiranju, bojama, filozofiji firme i svrsi fotografija. Po potrebi možemo ugovoriti i profesionalno šminkanje.

Ponudu pravimo posebno za svaku kompaniju zavisno od njenih potreba. 

bottom of page